Signatura de conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i amb la Fundació Bancària La Caixa

diciembre 3, 2015by sara
2015_Conveni_1
2015_Conveni_2
2015_Conveni_3

El dia 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la nostra Entitat va signar dos convenis de col•laboració, un d’ells amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’altre amb la Fundació Bancària «la Caixa».

El dia 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la nostra entitat va signar dos convenis de col·laboració:

  • Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Associació Jeroni de Moragas. L’objecte del conveni es concretarà amb un ajut econòmic per part de l’Ajuntament de 2.000 € anuals. El conveni el van signar el Sr. Alfons Garcia Rodríguez, Alcalde-President de la Corporació i el Sr. Josep Forment Taberna, President de l’Associació.
  • Conveni de col·laboració entre la Fundació Bancària “la Caixa” i l’Associació Jeroni de Moragas, per tal d’afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural i social que l’Associació du a terme en el desenvolupament del seu objecte fundacional.

La Sra. Tatiana Caro Le-gal, Directora d’Institucions a Tarragona de Caixabank, ha comunicat al Sr. Josep Forment Taberna, President de l’Associació Jeroni de Moragas, que la Fundació Bancària “la Caixa” col·laborarà amb una aportació econòmica de 18.000 € per l’adquisició d’un vehicle de transport adaptat, amb la finalitat de contribuir al progrés de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

sara

Contáctanos
Si quieres conocer más la Associació Jeroni de Moragas y los servicios que te podemos ofrecer,
no dudes en ponerte en contacto con nosotros.
Dónde encontrarnos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Redes sociales
Síguenos en nuestras redes sociales para estar al día de nuestras actividades y servicios.
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!