Centre Especial de Treball

El Centre Especial de Treball (CET) té com a objectiu realitzar un treball productiu amb la finalitat de proporcionar un lloc de feina remunerat a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Al mateix temps aquest servei compta amb una Equip multidisciplinari de Suport (EMS). Aquest equip està format per una pedagoga, una psicòloga, una treballadora social i una tecnica de suport. Aconseguir una harmonia entre les possibilitats del/les treballadors i el nivell productiu i de qualitat que se li proposa, és un repte continuat per l’equip del servei.

Les persones amb discapacitat intel·lectual que treballen al CET AJEM provenen de diferents poblacions de la Ribera d’Ebre i Terra Alta.

El treball amb les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental ha de basar-se en el respecte i la consideració de les seves diferències individuals i en la dignitat de la persona, personalitzant totes les accions en la mesura que sigui possible.

Les activitats principals del CET són la impremta, ja sigui offset o digital, i el manipulat. Hem creat una nova línia de negoci per tal de diversificar l’activitat, que comprèn l’etiquetatge de conserves o l’etiquetatge i des-etiquetatge d’ampolles de vi.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball, i finançada al 100% pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19.

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!