Centre Ocupacional

El Centre Ocupacional és un servei dirigit a persones adultes amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. S’elabora un programa específic per a cada persona usuària per tal de satisfer les seves necessitats, adaptant-se a les seves característiques individuals.

El programa individual del Centre Ocupacional inclou diferents activitats que s’engloben en dues àrees:

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Ajustament personal i social

Es duen a terme una sèrie d’activitats que permeten el desenvolupament integral de la persona, centrant-nos en les seves capacitats, possibilitats, recursos, prioritats, interessos…

CO_1
CO_2

Ocupació terapèutica

Són activitats des de les quals s’obtenen productes susceptibles de venda i el seu fruit revertirà en gratificar a les persones usuàries perquè puguin gaudir del resultat del seu esforç. Per exemple, l’elaboració de manipulats per empreses, servei de serigrafia, tampografia, jardineria o la creació de productes artesanals.

CO_3
CO_4

Altres serveis

Servei de Teràpia Ocupacional amb Auxiliar (STOA): es dirigeix a aquelles persones usuàries del Servei de Teràpia Ocupacional amb característiques físiques i psicològiques específiques que necessiten un suport generalitzat i continu.

Grup d’Envelliment Actiu (GEA): pretén que les persones usuàries amb edat més avançada rebin una atenció més adaptada a les seves necessitats cognitives i físiques relacionades amb l’envelliment.

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!