Història

500Historia_1
500_Historia_2
500_Historia_4
500_Historia_5

Creada l’any 1979 a Móra d’Ebre, l’Associació Jeroni de Moragas ha evolucionat constantment adaptant-se a les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament del territori.

Historia_3

1979

Constitució de l’Associació Jeroni de Moragas

L’associació es crea per tal d’oferir una proposta educativa especialitzada per als infants amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Durant els primers anys, les classes es van iniciar en uns locals cedits per una particular i posteriorment a unes aules que havia cedit l’ajuntament.

1985

Inauguració de la nova seu

Amb aquesta nova ubicació s’iniciava una etapa de creixement per donar resposta a les necessitats de les persones usuàries. Seguint aquesta evolució, només un any després s’obriria el Centre Ocupacional, un servei imprescindible per aquelles persones usuàries que ja havien arribat a l’edat adulta i necessitaven una sortida laboral.

1995

Creació del Centre Especial de Treball

Aquest ofereix treball remunerat a les persones usuàries que reben una valoració laboral per aquest servei i que han adquirit uns bons hàbits de treball.

1997

Primera llar-residència i CET

Dirigida a aquelles persones amb discapacitat que no poden viure amb les seves famílies (sigui per la seva avançada edat o bé perquè els seus pares i familiars no se’n poden fer càrrec). Un any després, es va constituir la Fundació Privada Ajem per tal de gestionar les llars-residències.

2012

S’inaugura la nova llar-residència

Es va crear per substituir les antigues llars-residències. Es tracta d’un equipament modern, totalment adaptat que dona resposta a les necessitats actuals i futures dels nostres residents.

2019

Complim 40 anys!

Aquest va ser un any molt especial per a l’entitat, ja que es van complir 40 anys des de la seva constitució. A més a més, es va guardonar a l’associació amb la placa al treball President Macià, en la categoria de responsabilitat social empresarial. Estem molt orgullosos de la feina que s’ha dut a terme durant tots aquests anys, i molt agraïts per tot el suport i reconeixement rebut.

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!