CONSULT, ENGAGE, GROW

More than 20 Years
in Human Resources

Collaboratively administrate turnkey channels whereas virtual e-tailers. Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services. Seamlessly empower fully researched growth strategies.

The right people

Quickly cultivate optimal processes and tactical architectures. Completely iterate covalent strategic theme

A correct fit

Precisely disseminate superior deliverables whereas web-enabled application architectures.

People Staying

Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital.

Further progress

Dramatically disseminate standardized metrics after resource leveling processes change.

Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with distinctive quality vectors. Globally revolutionize global sources through interoperable services. Efficiently innovate open-source infrastructures via inexpensive materials.

Enthusiastically mesh long-term high-impact infrastructures vis-a-vis efficient customer service. Professionally fashion wireless leadership rather than prospective experiences. Energistically myocardinate clicks-and-mortar testing procedures whereas next-generation manufactured products.

1979

Constitució de l’Associació Jeroni de Moragas

L’associació es crea per tal d’oferir una proposta educativa especialitzada per als infants amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Durant els primers anys, les classes es van iniciar en uns locals cedits per una particular i posteriorment a unes aules que havia cedit l’ajuntament.

1985

Inauguració de la nova seu

Amb aquesta nova ubicació s’iniciava una etapa de creixement per donar resposta a les necessitats de les persones usuàries. Seguint aquesta evolució, només un any després s’obriria el Centre Ocupacional, un servei imprescindible per aquelles persones usuàries que ja havien arribat a l’edat adulta i necessitaven una sortida laboral.

1995

Creació del Centre Especial de Treball

Aquest ofereix treball remunerat a les persones usuàries que reben una valoració laboral per aquest servei i que han adquirit uns bons hàbits de treball.

1997

Primera llar-residència i CET

Dirigida a aquelles persones amb discapacitat que no poden viure amb les seves famílies (sigui per la seva avançada edat o bé perquè els seus pares i familiars no se’n poden fer càrrec). Un any després, es va constituir la Fundació Privada Ajem per tal de gestionar les llars-residències.

2012

S’inaugura la nova llar-residència

Es va crear per substituir les antigues llars-residències. Es tracta d’un equipament modern, totalment adaptat que dona resposta a les necessitats actuals i futures dels nostres residents.

2019

Complim 40 anys!

Aquest va ser un any molt especial per a l’entitat, ja que es van complir 40 anys des de la seva constitució. A més a més, es va guardonar a l’associació amb la placa al treball President Macià, en la categoria de responsabilitat social empresarial. Estem molt orgullosos de la feina que s’ha dut a terme durant tots aquests anys, i molt agraïts per tot el suport i reconeixement rebut.

I am convinced that nothing we do is more important than hiring and developing people. At the end of the day, you bet on people not on strategies.

Lawrence Bossidy

MORE THAN JUST BUSINESS

Great Clients
Over the years

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric outside the box thinking.
logo-urbanist
logo-bello
logo-applauz
logo-estato
logo-hotel-berg
logo-hotel-california
logo-celeste
logo-addison
logo-bold-news
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!