Fundació “la Caixa” col·labora amb la nova línia d’activitat del nostre CET

novembre 24, 2020by sara
2020_Fundaciolacaixa
2020_Fundaciolacaixa_1
2020_Fundaciolacaixa_2

Fundació “La Caixa” ha donat una donació amb la qual s’ha pogut adquirir una màquina d’impressió de grans dimensions per al nostre CET

Ahir van visitar el Centre Especial de Treball AJEM, la Sra. Montserrat Mallafrè, Directora Banca d’Institucions CaixaBanck i el Sr. Josep Lluís Pelegrí, Director de l’oficina de Móra d’Ebre Caixabank i els va rebre el Sr. Josep Ma. Garcia, Gerent de la nostra entitat.

Després de conèixer les nostres instal·lacions i els treballs que es realitzen al nostre CET, varen fer entrega de la donació d’11.600 euros en concepte de col·laboració amb la nova línia d’activitat que hem iniciat. Amb aquest ajut s’ha pogut adquirir una màquina d’impressió de grans dimensions, que permet imprimir en diversos formats: des de rètols de grans dimensions, etiquetes i transferències tèrmiques fins a rètols per a vehicles.

Amb l’adquisició d’aquesta impressora, el CET AJEM podrà diversificar la seva activitat així com atendre la demanda creixent de les empreses privades de la zona, pel que fa a impressió i etiquetatge de productes alimentaris com poden ser conserves o ampolles de vi.

El personal del CET s’encarrega de tot el procés, des de la recollida del producte a la seu social del client, la seva transformació en les nostres instal·lacions fins el lliurament del producte acabat al client, per a la seva posterior comercialització.

Amb la compra d’aquesta màquina, el CET AJEM vol millorar la seva competitivitat i demostrar a l’empresa privada que és capaç d’atendre les seves necessitats i treballar amb el màxim compromís i amb la garantia d’un treball de qualitat.

Agraïm la col·laboració, un cop més, de Fundació la Caixa que amb el seu programa d’ocupació inclusiva, dona oportunitats a les persones amb discapacitat intel·lectual i contribueix a fer una societat inclusiva, compromesa i responsable.

 

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D’aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d’euros de la Fundació “la Caixa” a favor de més de 8.000 entitats socials d’arreu de l’Estat.

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!