La Fundació ”la Caixa” impulsa la reforma de l’espai exterior de l’entitat

juny 26, 2024by Josep Mª Garcia

L’Associació Jeroni de Moragas ha estat seleccionada en la convocatòria d’ajuts socials de Catalunya 2023,  de la Fundació “la Caixa”, rebent un ajut de 32.600 euros. Aquest finançament permetrà dur a terme diverses millores significatives a les instal.lacions exteriors de l’entitat.

Els fons es destinarà principalment a l’arranjament de l’accés a l’Emocionari, garantint la seva total accessibilitat per a persones amb dificultats de mobilitat. A més, es crearà un Jardí Sensorial i es consolidarà el projecte terapèutic “Un Jardí ple de Colors”, amb l’objectiu de proporcionar beneficis emocionals i psicològics a les persones usuàries mitjançant el contacte amb la natura.

La Fundació “la Caixa”, amb aquesta i d’altres iniciatives realitzades anteriorment, continua demostrant a la nostra entitat el seu compromís amb el benestar social i la millora de la qualitat de vida de les nostres persones usuàries.

 

 

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!