Impulsem la innovació i la millora de processos del Centre Especial de Treball

març 14, 2024by Josep Mª Garcia
1
L’Àrea d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, col·labora estretament amb el Centre Especial de Treball AJEM, per a impulsar la innovació i la millora de les competències de les persones treballadores amb discapacitat intel·lectual.

 

Impulsar la innovació i la millora de les competències de les persones treballadores amb discapacitat, és fonamental per aconseguir una inclusió laboral efectiva i fomentar un entorn de treball més divers i equitatiu.

La modernització dels equips del CET AJEM, amb l’adquisició d’una impressora DTF i altres materials d’impressió digital, ha estat essencial per augmentar l’eficiència, millorar la qualitat del producte i proporcionar beneficis en termes de temps i costos. El creixement sostenible de l’empresa ha ofert l’oportunitat de crear dos llocs de treball: per un professional especialitzat en arts gràfiques i per una persona treballadora amb discapacitat, evidenciant un impacte laboral positiu.

Gràcies al suport de la Diputació de Tarragona, les persones treballadores amb discapacitat, han rebut formació especialitzada per ampliar les seves competències en la manipulació dels nous equips d’impressió digital.

A més, a través del Centre Agma, s’ha ofert programes de formació personalitzada per a potenciar les habilitats socials de cada persona treballadora amb discapacitat.

 

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!