Escollit nou president de l’Associació

març 13, 2024by Josep Mª Garcia
foto presidenta sortint i president entrant

La nostra presidenta, Mª dels Àngels Jornet i Jornet ha decidit passar el testimoni, obrint un nou capítol per a l’Associació.

El dia 12 de març de 2024, s’ha celebrat l’Assemblea Extraordinària a la seu de l’Associació. La presidenta de l’entitat ha anunciat, que després de 2 anys i 3 mesos de dedicació, és el moment de deixar pas al Sr. Jordi Solé, que amb la seva joventut podrà aportar més empenta!!. Ha agraït la confiança que els socis han dipositat en ella i el desig de continuar col·laborant amb l’entitat.

La junta directiva i tot l’equip de l’Associació volem expressar el nostre més sincer agraïment a la Sra. Jornet per la seva dedicació i contribucions significatives durant el seu mandat. El seu compromís ha estat fonamental per al creixement de l’entitat i comptarem amb la seva col·laboració com a membre vocal a la Junta Directiva.

Al mateix temps, ens complau anunciar que, el Sr. Jordi Solé Àvila ha estat elegit com a nou president de l’Associació Jeroni de Moragas i ens ha transmès unes paraules:

 

Benvolgudes sòcies i benvolguts socis,

En primer lloc, us vull explicar com hem arribat fins aquí. El juliol del 2022 va canviar la meva vida, provocant la impossibilitat de dur a terme la tasca que havia fet sempre fins al moment.

En la cerca de com enfocar aquesta nova etapa vital, van aparèixer diferents possibilitats d’engegar un projecte d’associacionisme dedicat a la lluita pels drets de les persones amb discapacitat.

Així, l’hivern de 2023, tinc una conversa amb la Tere i el Josep Maria per comentar la meva situació i oferir-los la possibilitat de col·laboració, com ja havíem fet en altres ocasions. La meva sorpresa és que ells ja tenen la idea de proposar-me com la figura de representació a través de la Presidència.

És per mi un orgull i una immensa responsabilitat poder representar una associació tan important com la nostra.

Vull agrair als membres de la Junta la seva predisposició i en especial a l’anterior presidenta i actual vocal la Sra. Maria dels Àngels Jornet i Jornet.

Intentaré representar l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre el millor possible i així poder defensar els nostres drets.

 

La Junta Directiva i tot l’equip de l’Associació vol donar la benvinguda al Sr. Solé en el seu paper com a President. Estem compromesos a col·laborar amb ell i aprofitar la seva visió i lideratge per continuar avançant cap als nostres objectius i servir millor a la nostra comunitat.

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!