Setmana Cultural d’abril de 2016

abril 30, 2016by sara
2016_Setmanacultural_1
2016_Setmanacultural_2
2016_Setmanacultural_3
2016_Setmanacultural_4
2016_Setmanacultural_5
2016_Setmanacultural_6
2016_Setmanacultural_7
2016_Setmanacultural_8
2016_Setmanacultural_9
2016_Setmanacultural_10
2016_Setmanacultural_11

Des del Centre Ocupacional s’han programat diferents activitats per la setmana del 25 al 29 d’abril. Hem visitat el Parc de Bombers de Móra d’Ebre, tarda de cinema, visita a la fàbrica d’Olives la Masrojana, taller de Pastisseria i exhibició de ball country a la població de Benissanet.

Visita al parc de bombers

Dos grups de persones usuàries s’han desplaçat al Parc de Bombers de Móra d’Ebre, per visitar les seves instal·lacions i conèixer el funcionament del Servei. Hem pogut observar com actua l’equip de bombers davant d’una emergència.

 

Sessió de cinema

A la tarda, el Centre Ocupacional es va transformar en un Cinema, vam projectar una pel·lícula i fins i tot vam menjar crispetes!

 

Visita a la fàbrica d’olives La Masrojana

Un grup de persones usuàries del Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball han visitat la Fàbrica d’Olives La Masrojana. Ens han realitzat una visita guiada i ens han explicat el procés d’embassat de les olives. Cada visitant va ser obsequiat amb una mostra de paté l’oliva.

 

Taller de pastisseria

Hem realitzat un Taller de pastisseria a càrrec del Pastisser-Forner Antonio Treig, del Forn Ca Mussol de Benissanet. Ens ha ensenyat algun secret de pastisseria perquè puguem fer uns pastissos boníssims!!

 

Exhibició de ball Country

L’Ajuntament de Benissanet ens ha convidat a assistir a l’Exhibició de ball Country amb el grup Enganxats….al Country&LineDance de Móra d’Ebre. És un acte al que cada any hi estem convidats i que les persones usuàries gaudeixen molt.

 

Des d’aquí volem agrair la bona acollida i predisposició en l’atenció rebuda al Parc de Bombers de Móra d’Ebre, a l’Empresa La Masrojana de Móra d’Ebre, a la visita de l’Antonio Treig del Forn Ca Mussol de Benissanet, a la invitació de l’Ajuntament de Benissanet i al Grup Enganxats…al Country&LineDance. Moltes gràcies a tots per col·laborar desinteressadament a la Setmana Cultural del Centre Ocupacional.

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!