La pandèmia no atura la formació dels nostres treballadors del Centre Especial de Treball

febrer 19, 2021by sara
2021_FormacioCET
2021_FormacioCET_2
2021_FormacioCET_3
2021_FormacioCET_4

Els treballadors del Centre Especial de Treball segueixen formant-se en diversos àmbits.

Des d’una posició de responsabilitat social i sensibilitzats amb la importància de la formació, per la professionalització cap al camí de la integració dels nostres treballadors a l’empresa ordinària, l’Associació Jeroni de Moragas està complint amb el calendari de formació previst tot i les dificultats causades per la crisi de la Covid-19.

Després de l’aturada per la pandèmia, el CET va tornar a iniciar l’activitat al maig, amb una formació completa sobre les mesures de prevenció davant el contagi de la Covid-19 en l’espai de treball.

Seguint amb el calendari establert, el Centre AGMA ha realitzat diverses accions formatives orientades a la inserció laboral per tal que els treballadors aconsegueixin l’apoderament necessari per assolir les competències necessàries per a treballar a l’empresa ordinària. Aquestes accions formatives han estat possibles gràcies a la concessió d’una subvenció de 10.000€ per part de la Diputació de Tarragona, que ha recolzat el nostre projecte formatiu i d’inserció laboral de les persones amb discapacitat, ajudant a l’entitat a alleugerir els efectes negatius de la pandèmia.

Addicionalment, i gràcies al suport de la Creu Roja, el personal ha rebut de forma gratuïta, formació complementària en Primers Auxilis, per tal de que els nostres treballadors siguin capaços de respondre correctament davant una situació d’emergència.

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!