La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre ho ha tornat a aconseguir!

juny 15, 2021by sara
2021_Visolidari

Aquest dissabte, 12 de juny, hem celebrat la 5a Festa del Vi Solidari “Sense Límits” i la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre ens ha fet entrega d’un xec solidari de 4.662 € corresponent a la venda del vi durant l’any 2020.

L’escenari de la Festa ha estat, com ja és costum, el Poble Vell de Corbera d’Ebre, lloc emblemàtic declarat bé cultural d’interès nacional i el lloc perfecte per acollir un acte solidari.

Durant la Festa vam poder gaudir d’un concert de la Coral Societat Musical la Lira Ampostina. A continuació, la Sra. Núria Duro ens va presentar el seu projecte d’elaboració de les etiquetes del Vi Solidari Sense Límits 2021, on van participar les persones usuàries del nostre Centre Ocupacional. Han estat 3 els dibuixos escollits per il·lustrar les etiquetes del vi, essent els seus autors:

  • Cristian Benedicto González
  • Montserrat Sabaté Bordera
  • Ana Mª Serra Daura

La Sra. Ana Mª Serra va explicar a tots els assistents a l’acte, la seva experiència i els sentiments que li va despertar crear l’etiqueta del vi. A continuació, la Sra. Margalida Ripoll, periodista del projecte Arrels, ens va presentar el vi Sense Límits 2021. Com a cloenda a l’acte en vam poder fer un tast tots junts a la plaça de l’Església.

Un goig tornar-nos a retrobar, després d’un any de pandèmia que ens ha fet aturar els projectes, però no la il·lusió de tornar-los a emprendre.

L’acte es va organitzar complint les mesures de seguretat vigents front la COVID-19 i assessorats pel Procicat.

Moltes gràcies a totes les persones i entitats que ha col·laborat en la Festa, i molt especialment a la Coral de la Lira Ampostina.

Gràcies infinites a l’Agrícola de Corbera d’Ebre per fer possible que les persones amb discapacitat tinguin oportunitats, més visibilitat i un camí de futur.

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!