Josep Forment Taberna, s’acomiada del càrrec de president després de 20 anys

desembre 12, 2021by Josep Mª Garcia
foto president

Josep Forment Taberna ha estat durant 20 anys el president de l’entitat. Dues dècades que malgrat les dificultats, han estat de creixement amb l’obertura de nous projectes i amb la celebració del 40 aniversari de l’Associació Jeroni de Moragas.

La meva relació amb l’entitat va començar fa 40 anys, quan el meu fill Sergi va formar part de la família del Jeroni de Moragas. Eren els inicis de l’entitat i en aquell moment s’atenien a tant sols 4 nens i nenes del territori i actualment ja atenem a 113 persones.

Vaig creure convenient entrar a formar part de la junta directiva com a vocal, per tal de poder donar tot el meu suport i a la qual seguiré vinculat.

En el període 2001-2021 he exercit el càrrec de President. Ha estat un honor per a mi presidir aquesta entitat, durant aquests anys. No tot han estat flors i violes, hem passat moments difícils però em sento orgullós de com ho hem afrontat i fins on hem arribat. Els nostres serveis han viscut canvis substancials, han crescut tant a nivell estructural com funcional, tot per millorar la qualitat de vida de les persones usuàries i la de les seves famílies. Com a pare i president he format grup amb la resta de la junta directiva, on hi ha majoritàriament pares i professionals. Hem creat un equip que ens ha permès fer front a totes les vicissituds que ens hem anat trobant, presents i desitjo que futures.

Des de la nostra entitat continuarem treballant de manera responsable i sostenible, amb compromís, transparència i vocació de servei per als nostres centres.

Agraeixo als professionals i a la resta de la junta directiva, el suport i la confiança que m’heu donat durant aquesta trajectòria.

I el meu sincer agraïment a tots els socis, entitats, institucions i totes aquelles persones que heu confiat en el nostre projecte i ens heu ajudat a fer-lo créixer.

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!