Després d’un parèntesi de 2 anys, ens fa molta il·lusió tornar a viatjar !

Des del Centre Ocupacional, des de fa uns anys, mirem d’organitzar viatges adaptats, en la mesura que puguem, a les necessitats de suport de la persona, pel que organitzem dos viatges durant l’últim trimestre de l’any.

A finals de setembre vam organitzar un viatge a Salou per les persones usuàries que requereixen més necessitats de suport. La durada del viatge ha estat de 3 dies i hem gaudit del descans i la tranquil·litat , de les instal·lacions de l’Hotel on ens hem allotjat, de l’animació durant el dia i la nit, del bufet lliure molt complert, de l’acollida del personal i sobretot de l’Spa, amb banys relaxants.

A primers d’octubre, hem organitzat el segon viatge amb destí a Roses, participant persones usuàries del Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball. La durada del viatge ha estat de 4 dies i hem visitat la població de Roses, Cotlliure (França) i Cadaqués. El bon temps ens ha permès fer una sortida amb vaixell que hem gaudit molt. Les instal·lacions de l’hotel han estat molt adequades, el bufet lliure molt complert i sobretot no ha pogut faltar el ball a la nit, que ens agrada molt !!

Volem agrair als professionals que desinteressadament han acompanyat a les persones usuàries durant aquests dies, ja que sense la seva voluntarietat seria molt difícil organitzar viatges amb costos reduïts.

L’any vinent més !!

 

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!