Participem a la I Trobada d’Intercanvi d’Experiències

maig 11, 2023by Josep Mª Garcia
foto1
portada
foto2
foto3

El dia 11 de maig va tenir lloc la I Trobada d’intercanvi d’experiències dels serveis d’atenció diürna de l’àmbit de la discapacitat de les Terres de l’Ebre.

La Regió Social de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament de Drets Socials ha organitzat una trobada que vol ser un espai on els i les professionals puguin compartir les seves millors pràctiques, experiències i coneixement, per avançar en la millora de la qualitat de l’atenció a les persones amb discapacitat.

La benvinguda a la Trobada va ser a càrrec de Juan Manuel Jaramillo Ropraz, Director dels serveis territorials a les Terres de l’Ebre i la presentació va ser a càrrec de Marta Segura i Bonet, Directora general de l’Autonomia Personal i Discapacitat.

La nostra entitat va presentar una de les millors pràctiques que realitzem al Centre Ocupacional: “Dispositius digitals com a eina terapèutica en persones amb discapacitat intel·lectual”. La presentació va ser a càrrec de dues professionals de l’entitat, la Dra. en psicologia Marta Torra Moreno i monitora ocupacional Sílvia Àvila Vidilla, acompanyades per la persona usuària del Centre Ocupacional Anna Mª Serra Daura.

Va ser una jornada molt profitosa compartint experiències amb Fundació Mercè Pla i APASA i com no, de retrobada.

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!