Participem a les “IX Jornadas Científicas Internacionales de Investigación sobre Personas con Discapacidad”

maig 18, 2015by sara
IX Jornades Científiques
IX Jornades Científiques__3

Els dies 18, 19 i 20 de març de 2015 es van celebrar les “IX Jornadas Científicas Internacionales de investigación sobre personas con discapacidad“, aquest any sobre les pràctiques professionals i organitzacionals basades en l’evidència. Aquestes jornades estan organitzades per INICO – Instituto Universitario de Integración en la Comunidad, i la Universitat de Salamanca.

En les jornades hi van participar ponents d’alt reconegut prestigi a nivell internacional com Robert L. Schalok (Hastings College of Nebraska, EEUU), Miguel Ángel Verdugo (Director del INICO), Delfín Montero (Universitat de Deusto) i  Luigi Croce (Univserità Cattolica del Sacro Cuore, de Brescia –Itàlia-). Es van realitzar 242 activitats científiques: 3 Conferències Plenàries, la VIª Sessió Científica Àngel Riviere, 1 ponència, 7 Taules Redones, 30 Simposis, 30 Taules de Comunicacions amb 120 presentacions i 72 pòsters.

L’Associació Jeroni de Moragas i la Llar-residència de la Fundació Privada AJEM hi van participar amb la presentació d’un pòster a càrrec de la psicòloga del centre, Marta Torra, també en representació de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. El pòster  “Las nuevas tecnologías como herramienta terapéutica en un grupo con discapacidad intelectual, un estudio piloto” va tenir una gran acollida entre els assistents que es van poder endur una còpia del mateix i d’aquesta manera donar a conèixer l’entitat a nivell internacional. Podeu accedir a un resum de l’estudi realitzat a través del següent link: http://inico.usal.es/cdjornadas2015/CD%20Jornadas%20INICO/cdjornadas-inico.usal.es/docs/026.pdf

I també a la publicació de l’Edició Especial de la Revista Siglo Cero on també hi podeu trobar una recopilació de totes les activitats científiques que es van realitzar aquells dies: http://sid.usal.es/ficheros/revista-siglo-cero-2015-anejo-1.pdf

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!