Viatge a Santa Susanna

octubre 15, 2015by sara
2015_Santasusanna_1
2015_Santasusanna_2
2015_Santasusanna_3
2015_Santasusanna_4
2015_Santasusanna_5
2015_Santasusanna_6
2015_Santasusanna_7
2015_Santasusanna_8
2015_Santasusanna_9

Del 6 al 9 d’octubre, hem anat de viatge a Santa Susanna un grup de persones del Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball

Del 6 al 9 d’octubre, un grup de persones usuàries del Centre Ocupacional i persones treballadores amb discapacitat del Centre Especial de Treball, amb la companyia de diverses persones professionals de l’entitat, vam realitzar un viatge a Santa Susanna, localitat situada a la província de Barcelona. Durant els quatre dies ens vam allotjar en un hotel de la mateixa localitat, on vam poder gaudir de les seves instal·lacions, del sol, la tranquil·litat i els espectacles que ens oferia cada nit.

Vam visitar la població de Santa Susanna i la ciutat de Barcelona, incloent la visita a les instal·lacions del Camp Nou, visita guiada al Barri Gòtic i al monument de la Sagrada Família, visites molt esperades per part dels nois i les noies. També vam poder dedicar una tarda a comprar records de la zona i vam anar al Centre Comercial de la població de Mataró, que per casualitat un grup de música presentava el seu nou disc i vam assistir a l’acte. Després, cada nit gaudíem de la música i el ball, creant un ambient de festa que deixàvem bocabadats als demés clients de l’Hotel i fins i tot algun d’ells, es va animar a ballar amb nosaltres.

L’experiència del viatge, com cada any, ha estat molt enriquidora, hem gaudit d’uns dies de convivència entre les persones usuàries i les persones professionals, i recordarem les anècdotes viscudes durant molts i molts dies.

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!