Mostra de Responsabilitat Social Corporativa i de Solidaritat cap a la nostra Associació

maig 19, 2016by sara
2016_Jurisa_1
2016_Jurisa_2

El passat 15 d’abril de 2016 el grup de consultoria i servei a les empreses Jurisa va organitzar una conferència a càrrec del catedràtic Xavier Sala-i-Martín al teatre municipal de “La Llanterna” de Móra d’Ebre.

En el transcurs d’aquest acte, Jordi Solé, gerent de l’oficina de Móra d’Ebre, va convidar al públic a fer un donatiu a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, tenint en compte que l’entrada va ser gratuïta i què qualsevol de nosaltres hagués pagat per escoltar al Xavier Sala-i-Martín sabent que és una celebritat dins del camp de l’economia, doncs el Jordi, ens convidava a tenir aquest gest solidari cap a la nostra entitat.

Per una altra banda, es van vendre llibres del catedràtic economista al vestíbul del teatre, la recaptació d’aquesta venda també va ser cedida a la nostra entitat, per Sergio Bassa propietari de BASSA – la papereria de Móra d’Ebre.

Des d’aquestes línies aprofitem per agrair tant a JURISA, com a BASSA – la papereria, les mostres de responsabilitat social corporativa (RSC) i solidaritat de les seves empreses cap a l’Associació Jeroni de Moragas i així contribuir al desenvolupament de la nostra missió que és la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i la de les seves famílies.

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!