El llibre de receptes De l’arrossar a la taula, destina els drets a l’Associació Jeroni de Moragas

juny 3, 2016by sara
2016_Delarrosalalataula_1
2016_Delarrosalalataula_2
2016_Delarrosalalataula_3
2016_Delarrosalalataula_4

El divendres, dia 3 de juny, Eva Artal, M. Teresa Castelló i Cristina Giné van presentar el llibre, De l’arrossar a la taula, a la Biblioteca Municipal de Móra d’Ebre. És una publicació on el principal protagonista és l’arròs, un dels productes estrella de les Terres de l’Ebre.

El divendres 3 de juny, es va fer la presentació del llibre De l’arrossar a la taula, a la Biblioteca Municipal de Móra d’Ebre. Durant l’acte es van realitzar parlaments a càrrec de Biel Pubill, membre del CERE, les autores del llibre l’Eva Artal, M. Teresa Castelló i Cristina Giné, el representant de Farell Editors i la Teresa Moreno de l’Associació Jeroni de Moragas.

La Teresa Moreno va agraïr el gest solidari de les autores cap a la nostra Associació, així com al Sergio Bassa, de  Bassa- la papereria de Móra d’Ebre, qui vendrà el llibre De l’arrossar a la taula destinant els seus beneficis a l’Associació Jeroni de Moragas.

També volem agraïr a la Biblioteca Municipal de Móra d’Ebre per cedir l’espai.

Al finalitzar l’acte, les autores ens van obsequiar amb un tast de receptes del llibre, les quals van tenir molt bona crítica entre els assistents.

Animeu-vos a comprar el llibre, podreu gaudir de 83 receptes on l’ingredient principal és l’arròs, explicades per les cuineres i cuiners d’aquest plats!

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!