Participació al V Congrés del Tercer Sector Social

juny 16, 2016by sara
2016_VCongres

Durant els dies 14-17 de juny de 2016 es va celebrar a Barcelona el V Congrés del Tercer Sector Social, aquest any titulat “Créixer socialment”

Durant els dies 14-17 de juny de 2016 es va celebrar a Barcelona el V Congrés del Tercer Sector Social, aquest any titulat “Créixer socialment”. Aquest congrés bianual l’organitza la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Durant el congrés, hi van participar una quarantena de ponents nacionals i internacionals, mitjançant la realització de 2 col·loquis, 8 debats, 41 visites a entitats d’arreu de Catalunya i es van presentar 154 experiències.

L’Associació Jeroni de Moragas i la Llar-residència de la Fundació Privada AJEM és la segona ocasió que participen activament al Congrés. Aquesta vegada amb l’exposició d’una experiència a càrrec de la psicòloga del centre, Marta Torra, també en representació de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. L’experiència “Ús de la Wii i tauleta en una mostra de DI” va tenir una bona acollida entre els assistents que es van interessar per l’experiència visualitzant un Power Point amb audiovisuals sobre l’activitat. Mitjançant aquest congrés hem pogut compartir els nostres coneixements amb altres entitats, escoltar altres experiències i donar a conèixer la nostra entitat en tot el territori català.

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!