Viatgem a Coma-ruga i a Vielha

octubre 25, 2019by sara
2019_Comarruga_Vielha
2019_Comarruga_Vielha_2
2019_Comarruga_Vielha_3
2019_Comarruga_Vielha_4
2019_Comarruga_Vielha_5
2019_Comarruga_Vielha_6
2019_Comarruga_Vielha_7
2019_Comarruga_Vielha_8
2019_Comarruga_Vielha_9

Al Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball, com cada any, hem organitzat dos viatges, adequats a les necessitats de suport de les persones usuàries que hi assisteixen.

A finals del mes de setembre, un grup de persones, la majoria d’elles amb necessitats de suport extens han viatjat a Coma-ruga. Durant tres dies han gaudit del sol i la platja, i com no de l’Hotel, banyant-se a la piscina i ballant fins a mitja nit. L’estada ha sigut de gran satisfacció i el grup ha estat molt ben avingut.

A primers d’octubre, un grup més nombrós de persones, amb necessitats de suport intermitent, han viatjat a Vielha. Durant quatre dies, han realitzat una excursió al parc natural d’Aigüestortes i han visitat les poblacions d’Arties, Salardú i un dels pobles més bonics de la zona, Bagergue. També s’han pogut banyar a la piscina de l’hotel i com no sessió de ball durant cada dia de l’estada. Destaquen la qualitat del menjar i el paisatge, diferent del que estaven acostumats fins ara. La satisfacció de tots els assistents és màxima i ja han proposat destí de muntanya per l’any vinent!

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!