Guardonats amb la Placa President Macià

desembre 23, 2019by sara
2019_Placapresidentmacia_1
2019_Placapresidentmacia_2
2019_Placapresidentmacia_3

El 19 de desembre a les set de la tarda, al Palau de la Generalitat, va tenir lloc l’acte d’entrega de la Medalla i la Placa al treball President Macià.

La nostra Associació va ser guardonada en la categoria de responsabilitat social empresarial. Van recollir la Placa el Sr. Josep Forment Taberna, president de l’entitat i el seu fill Sergi Forment Ferrús, persona usuària del Centre Ocupacional.

A l’acte hi van assistir representants dels diferents col·lectius de l’Associació, el Sr. Josep Ma. Garcia Fernández, gerent de l’entitat, la Sra. Carolina Rofes Cases, directora del Centre d’Educació Especial, la Sra. Ma. Teresa Moreno Fernández, directora del Centre Ocupacional i Centre Especial de Treball, La Sra. Montserrat Lerma Díaz, presidenta de la Fundació Privada AJEM, el Sr. Mario Florian Lapadus, alumne del Centre d’Educació Especial, el Sr. Josep Mª Ulldemolins Blanch, persona usuària del Centre Ocupacional i la Sra. Teresa Ferrús García, en representació de les famílies.

Una menció especial i considerada a la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre, SCCL, que són els que van proposar la nostra entitat com a mereixedora del guardó i ens van acompanyar a recollir-lo el Sr. Josep Pere Colat, president de la Cooperativa i el Sr. Miquel Àlvarez Àlvarez, membre de la Junta de la Cooperativa.

Agraïm a l’Ajuntament de Móra d’Ebre el suport en acompanyant-nos a l’acte mitjançant el seu representant, el Sr. Raúl Oliván Gallardo, regidor de Sanitat, Educació i Acció Social.

Agraïm de tot cor el suport rebut i el vostre reconeixement durant aquests 40 anys !!

sara

Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir,
no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!
Contacta’ns
Si vols conèixer més l'Associació Jeroni de Moragas i els serveis que et podem oferir, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
On trobar-nos
https://ajem.cat/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Xarxes socials
Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al dia de les nostres activitats i serveis!